V.V. DE MEEUWEN

Categorieën

Zoeken

Zoutelande, 2 mei 2024

Milan en Maro gaan naar de finale!

Op woensdag 1 mei deden ongeveer 250 spelers mee aan de regionale talentendag van Jonger Oranje op de velden van GPC Vlissingen / JVOZ.

Tijdens deze Jonger Oranje Talentendag selecteren scouts van diverse profclubs een aantal spelers voor de spannende Jonger Oranje Finales.  Dit gebeurt op individuele basis. Op die dag nemen de winnaars het op tegen andere gekozen finalisten uit andere regio’s en maken zij kans om geselecteerd te worden voor het officiële Jonger Oranje team. Wanneer je hiervoor geselecteerd wordt speel je met dit team een wedstrijd tegen een jeugdteam van een profclub.

Ook worden spelers tijdens de talentendagen en de finales geselecteerd om stage te komen lopen bij een profclub.

Meeuwtjes maken kans

In de leeftijdscategorie geboortejaar 2016 t/m 2018 werden slechts zeven spelertjes geselecteerd die doorgaan naar de Jonger Oranje Finaledag in Nieuwegein. Van deze zeven waren er maar liefst twee jeugdleden van v.v. De Meeuwen: uit de JO-9 werden Milan de Kraker en Maro Pentury geselecteerd.

Ook twee oud-Meeuwen spelers werden geselecteerd in hun leeftijdscategorie: Bram Kleinepier en Linan Pentury, die beiden bij JVOZ spelen.

Van harte gefeliciteerd allemaal!!
Wij wensen jullie heel veel succes op de landelijke finaledag in Nieuwegein!