V.V. DE MEEUWEN

Categorieën

Zoeken

Zoutelande, 3 juni 2024

Hart voor Erremuu cup

De Meeuwen dames deden mee aan 7 : 7 toernooi

Afgelopen zaterdag 1 juni hebben we meegedaan aan de Hart voor Erremuu cup. We deden mee met het 7 tegen 7 toernooi. Wel waren we met 15 speelsters en 1 coach, namelijk Nena.

De weg naar het voetbalveld van Arnemuiden blijkt nog lastiger te vinden dan je denkt. Gelukkig zagen we wel steeds het zwembad. Met 15 speelsters konden we ook genoeg uitrusten en onze dorst lessen. Het doel van dit toernooi was de respect-a-bal winnen voor het sportiefste team van het toernooi. Daarom hebben we braaf na iedere wedstrijd handjes gegeven. Spoiler-alert: het mocht niet baten.

MZC, HKW, VCK en RCS

We speelden tegen MZC ’11, die wedstrijd werd met 2-1 verloren.
Daarna tegen HKW (beter bekend als stop thinking, start drinking, maar we hebben ze in de derde helft niet gezien, opmerkelijk). Deze wedstrijd werd met 5-0 gewonnen.
Toen nog tegen VCK Kougirls, deze wedstrijd werd met 3-0 gewonnen.
En de laatste wedstrijd werd helaas verloren met 3-0 van RCS.

Wij vonden onszelf het meest respect-a-bal van al deze ploegen, maar ja hoogmoed komt voor de val. Toen nog lekker gerend over de stormbaan. We probeerden de mensen die de tijd bijhielden nog om te kopen. Maar ook dat wilde niet lukken, die prijs moesten we ook aan ons voor laten gaan. Wat leuk is, is dat iedereen een beker krijgt in Erremuu, daar bezuinigen ze niet op prijzen. Dus toch nog een beker gewonnen. Wel waren er problemen met de riolering, maar daar zullen we niet over uitweiden. Hierna nog even gebarbecued, waar ons haar nog steeds naar ruikt. En dan naar huis, al gingen sommigen nog lang niet naar huis.  

Einde seizoen

Dit is het laatste verslag van het seizoen. De competitie is klaar.
Op 8 juni zullen wij de welbekende strandtententocht wandelen, 15 juni spelen we het Dauwendaele toernooi en 21 juni het Dikke Tieten Toernooi. Daarom is dit nog een mooie gelegenheid om terug te kijken en u te verblijden met wat feitjes: 

 • We hebben 22 wedstrijden gespeeld, waarvan 12 gewonnen, 3 gelijk en 7 verloren. Dit brengt ons op 39 punten en dat is goed voor de 6e plaats. 
 • We hebben 61 doelpunten gescoord en 36 doelpunten tegen gekregen 
 • De grootste overwinning boekten we op zaterdag 9 december, door met 9-0 van Hoek te winnen.  
 • Die 61 doelpunten zijn gemaakt door 10 speelsters, namelijk: Marjon, Amy, Britt P, Lilian, Celeste, Daphne, Merel, Eline en Xanthe. 
 • Marjon heeft de meeste doelpunten van het seizoen gemaakt. En dat waren er 18. 
 • Het eerste doelpunt van de competitie werd gemaakt door Amy 
 • Er zijn dit seizoen 12 foto’s gepost op onze insta en 11 tiktoks gemaakt 

In navolging van Meeuwen 4 hebben er bij de dames ook contractverlengingen plaatsgevonden. De leiding en trainers hadden al in een vroeg stadium bijgetekend voor een nieuw seizoen. En eigenlijk alle speelsters ook. Er zijn er een paar die ik nog even uit wil lichten: 

 • DigitalDanja (spreek het uit op zijn Engels) en MediaMerel zullen ook volgend seizoen jullie verblijden met foto’s en stories op Instagram en natuurlijk met Tiktoks. Yeah, merci en bedankt!  
 • Marjon zal volgend seizoen niet meer elke wedstrijd meedoen. Ze zal ons laten weten wanneer ze kan. Zal dit dan alleen bij mooi weer zijn? Wij hopen eigenlijk elke wedstrijd, maar we zullen haar niet stalken, want dat kan als bedreigend worden ervaren. 
 • Lilian wil liever geen spits meer spelen, want de top 3 van de Jo Melis bokaal halen blijkt moeilijker dan gedacht. Daarnaast heeft ze graag dat de anderen wat sneller drinken. Wij willen alleen maar zeggen: slow down Lilian. 
 • Cho die hoopt dat er meer situaties zich voordoen als afgelopen woensdag en dat ze de tegenstandster kan helpen bij een blessure. Dat verdient nog eens de respect-a-bal. 
 • Celeste, Lindy, Britt P, Xanthe en Suze weten dat ze zich volgend seizoen zullen moeten bewijzen. Tip: blijf hardlopen in de vakantie, dan blijf je fit. Dit doet overigens een enkeling, want ja hardlopen is nou eenmaal niet zo leuk.
 • En de rest vindt het wel allemaal prima zo.

 We hopen volgend seizoen op minder blessures en natuurlijk op nog meer gezelligheid. Want gezelligheid staat altijd op de eerste plaats! 

Last, but not least, jullie zullen volgend seizoen ook nog niet van mij oftewel Yvon af zijn. Gossip Girl en Lady Whistledown stopten ook niet na 1 seizoen. Want iedereen die houdt van juice!
Tot volgend seizoen en kijk uit voor mijn spionnen!