V.V. DE MEEUWEN

Categorieën

Zoeken

Zoutelande, 4 juni 2024

De sponsorcommissie op bezoek in Goes

Piet en Maurice op bezoek bij Ellis en Wesley Visser

Ellis en Wesley Visser zijn binnen onze club bekend en betrokken, maar voor wie ze niet kennen bij deze een korte introductie.
Ellis heeft vroeger altijd zelf gevoetbald bij De Meeuwen en sinds ze weer in Zoutelande wonen is ze betrokken geweest bij onze club als trainster. Nu staat ze vooral op haar vrije momenten als supporter langs de kant om haar zonen Kick (JO9) en Milo (JO11) aan te moedigen.
Wesley weet, ondanks zijn drukke agenda, tijd vrij te maken als trainer/coach van de JO9.

Brasserie de Bult

In september 2021 namen Ellis en Wesley het dappere besluit om in de corona tijd Brasserie de Bult in Goes over te nemen. Vrij snel daarna mochten we Brasserie de Bult verwelkomen als één van onze hoofdsponsors. Waar we tot op de dag van vandaag heel blij mee zijn.

De reden dat Piet en Maurice op pad waren, is de opening van Wine & Foodbar Mood aan de Grote kade in Goes, de tweede zaak van Ellis en Wesley. We werden hartelijk ontvangen door de kersverse nieuwe eigenaren en trots verzorgde ze een rondleiding door het mooie historische pand, waar een prettige sfeer hangt. Na de rondleiding kregen we het verhaal te horen, onder het genot van een bak koffie.
Tevens was dit een mooi moment om een kijkje te nemen in de wijnkaart, waar maar liefst 104 soorten wijn worden getoond en de menukaart voor de lunchgerechten, sharing dishes en borrelplanken. Al met al valt er voor iedereen wat te kiezen. Helaas zat er voor ons geen lunch in, omdat we ons weer moesten haasten voor de wedstrijd van ons vlaggenschip. We komen zeker een keer terug.

Ellis en Wesley bedankt voor de gastvrijheid en de steun aan V.V. De Meeuwen. Namens de Meeuwen wensen wij jullie heel veel succes met de nieuwe zaak.

Ben u nu als lid nieuwsgierig geworden naar de nieuwe zaak van Ellis en Wesley loop vooral eens binnen of volg ze via facebook en/of Instagram.