V.V. DE MEEUWEN

SVOD 2 – Meeuwen 2 Zoutelande, 18 september 2022

Zaterdag stond de laatste bekerwedstrijd uit de poule op het programma. Ondanks de vele regen die er gevallen was ging de wedstrijd toch door. Ruben (blessure) en Vincent (met 1e mee) waren er in vergelijking tot donderdag niet bij. Wouter en Bas daarentegen weer wel. 

De volgende spelers moesten het vandaag doen voor de Meeuwen.

Stijn; Thijs, Nout, Sjoerd, Koen; Ramon, Dario, Wouter; Ahmed, Adrie, Nino. Wissels: Jeffrey, Max, Thomas, Sammy en Bas. 

In de beginfase was het voor beide teams een beetje aftasten en speelde het spel zich vooral op het middenveld af met soms een kansje voor de thuisploeg. 

De eerste mogelijkheid van Meeuwen kwam van de voet van Adrie. Rond de middencirkel kwam hij in balbezit en met een keeper die ver voor zijn goal stond probeerde hij het van deze afstand. Helaas voor ons belandde de bal op de paal en daarna in de handen van de teruglopende keeper. Dit was voor de “Stoere Kerels” wel het signaal om iets meer druk naar voren te geven en dit resulteerde in een aantal kansen voor Ahmed en een kopbal van Adrie. Aan de andere kant moest ook Stijn een aantal keer goed optreden om kansen van SVOD onschadelijk te maken. Maar vandaag bleek Stijn onpasseerbaar. 

Kort voor rust schreeuwde alles en iedereen van Meeuwen voor een penalty toen Nino in de zestienmeter ten val werd gebracht. Helaas vond de scheidsrechter dat Nino te zacht (!) werd geraakt en hij gaf geen strafschop. Zodoende gingen we met een 0-0 stand rusten.

Na rust was Meeuwen iets vaker in balbezit, maar verder dan een aantal kleine kansen kwamen ze niet. Thomas, Jeffrey en Max kwamen in het veld voor Ahmed, Dario en Thijs. Met deze verse krachten ging Meeuwen weer proberen om tot scoren te komen. Maar echt grote kansen werden er niet gecreerd. Ook Bas (voor Adrie) en Sammy (voor Sjoerd) kwamen nog in het veld maar ook dat veranderde niet veel in het wedstrijdbeeld. Meeuwen probeerde het wel, maar tot grote kansen kwamen we niet. 

10 minuten voor tijd was het even schrikken voor de Meeuwen toen Thomas na een harde botsing even stil op het gras bleef liggen. Gelukkig kwam hij snel weer bij maar verder spelen zat er niet meer in. Met dank aan SVOD mochten we een “gratis” wissel toepassen (we hadden immers al 5 keer gewisseld) en Ahmed mocht zijn plaats aan de buitenkant weer innemen. Beide teams kwamen echter niet meer tot scoren en dus bleef het bij 0-0. 

Volgende week is Meeuwen 2 vrij maar op 1 oktober spelen we weer tegen SVOD 2. 

Tags

  • De Meeuwen 2