V.V. DE MEEUWEN
De Meeuwen 2 2 - 2 (1 - 0) Luctor Heinkenszand 2
Datum: Zaterdag, 11 november 2023
Aanvang: 12:00
Waar: Sportpark D"n Hooghe Hilt

De Meeuwen 2 – Luctor Heinkenszand 2 Zoutelande, 12 november 2023

Op zaterdag 11 november om 12.00 uur stonden De Meeuwen 2 en Luctor Heinkenszand 2 tegenover elkaar voor een spannende wedstrijd op het hoofdveld van sportpark D’n Hooghe Hilt.

De opstellingen werden bekendgemaakt, De Meeuwen startte met de volgende 11 spelers.

Doelman: Damon
Verdedigers:

  • Leon
  • Sjoerd
  • Jur
  • Koen

Middenvelders:

  • Ronnie
  • Wouter
  • Max

Aanvallers:

  • Ruben
  • Vincent
  • Nino

Eerste helft:

De Meeuwen begon tamelijk traag aan de wedstrijd, wat resulteerde in enkele mogelijkheden voor Luctor om de score te openen. De tegenpartij leek meer druk uit te oefenen, maar na 20 minuten kreeg De Meeuwen een vrije trap op hun eigen helft. Sjoerd nam deze gelegenheid met beide handen aan en vuurde een schot af van een ongelooflijke afstand van zo’n 68,5 meter. De bal suisde richting doel en vloog zonder pardon in de kruising, onhoudbaar voor de uitstekend presterende keeper van Luctor. Met deze indrukwekkende treffer nam De Meeuwen een 1-0 voorsprong, wat hen meer grip op de wedstrijd gaf. Deze stand werd vastgehouden tot aan de rust, waar de spelers konden genieten van limonade, thee en een roze koek.

Tweede Helft:

Na de rust betrad Flo het veld als vervanger voor Leon, die een helft kon spelen eindelijk weer speelminuten kan maken na een langdurige blessure. Het spel golfde gelijkmatig op en neer, tot het moment dat Max plaatsmaakte voor Ramon. Vanaf dit punt begon het minder voorspoedig te gaan voor De Meeuwen. In de 70e minuut leed De Meeuwen balverlies op het middenveld, wat leidde tot een snelle tegenaanval van Luctor. Een schot van hen werd van richting veranderd en belandde achter doelman Damon, wat resulteerde in de gelijkmaker, 1-1.

Trainer Martin van De Meeuwen greep in door twee frisse krachten, Thomas en Jeffrey, in te brengen voor Nino en Wouter. Ondanks deze wijzigingen veranderde het spel niet significant. In de 88e minuut wist Luctor echter door te drukken. Een voorzet vanaf de flank werd door de spits van dichtbij binnengetikt, waardoor Luctor op een 1-2 voorsprong kwam.

Op dat moment leek het erop dat de wedstrijd beslist was, totdat Jeffrey twee minuten later van buiten de zestien de bal prachtig in de verre hoek krulde, 2-2. Beide teams streden vervolgens met man en macht om tot het laatste fluitsignaal geen nederlaag te incasseren.

Opvallend was een incident bij de dugout van De Meeuwen waar een speler van Luctor uitgleed en terechtkwam op schoot van leider Jesse. Dit leidde tot een opstootje tussen verschillende spelers, wat zelfs een MMA-fan jaloers zou maken. De speler van Luctor ontving hier een gele kaart voor, net als trainer Martin, omdat hij met zijn voet in de waterzak stapte.

De wedstrijd eindigde in een gelijkspel van 2-2, met opwinding tot de laatste seconden. De Meeuwen 2 heeft door dit gelijkspel 10 punten uit 6 gespeelde wedstrijden. Een prima prestatie tot dusver in het seizoen. Op naar volgende week, een zware uitwedstrijd tegen Serooskerke 2.

Het fotoverslag is gemaakt door Wim Brouwer.
Klik op de foto om het hele album te kunnen bekijken.

Doelpunten

 1. Sjoerd
 2. Jeffrey