V.V. DE MEEUWEN
Luctor Heinkenszand 2 0 - 1 (0 - 1) De Meeuwen 2
Datum: Zaterdag, 06 april 2024
Aanvang: 14:30
Waar: Sportpark Heinkenszand

Luctor Heinkenszand 2 – De Meeuwen 2 Zoutelande, 9 april 2024

Zaterdag 6 april reisde M2 af naar Heinkenszand

De mannen van De Meeuwen 2 hadden een duidelijk doel: de 3 punten mee naar huis in de strijd tegen degradatienacompetitie tegen een van de directe concurrenten: Luctor.

De opstelling

De Meeuwen 2 startte in de volgende opstelling (4-3-3)
Milan;
Leon, Sjoerd, Max,
Koen;
Ramon, Wouter © ,
David;
Wessel, Adrie en Sammy

op de bank startten: Boy, Timo en de ingevlogen Ruben.

Op een winderig veld in Heinkenszand met het windje schuin tegen was het in de 1e helft hard werken maar kreeg De Meeuwen 2 het wel voor elkaar Luctor van het eigen goal te houden. Vlak voor rust kwam De Meeuwen 2 op voorsprong na goed doorjagen van Wessel. Wessel speelde de bal breed op Wouter, en na 3 keer de bal goed leggen voor zijn goede linker, schoof Wouter de bal binnen. Dat hield De Meeuwen 2 vast tot aan de rust.

In de rust moest Max wel even voormalig Zeeuws topscorer Martijn Simonse uit zijn broekzak halen en hem in de kleedkamer van Luctor zijn thee laten drinken.

In de broekzak

De 2e helft kwam diezelfde Martijn Simonse weer terug het veld op maar verdween al gauw weer in de broekzak van Max. Vlak na rust kreeg David een enorme kans om te scoren, maar hij mistte deze kans helaas.

Na een kwartier in de 2e helft kwamen de verse benen van Timo en Boy in het veld voor Wessel en Koen. Daarna kwamen er nog kansen voor Adrie, Timo, Sammy en Ruben en probeerden Timo en Adrie het nog van afstand. Luctor lukte het niet om echt grote kansen te creëren, de meeste pogingen waren van afstand en met een goede keeper als Milan.

De teruggekeerde mooiweervlagger moest bijna een voetreis terug maken naar Zoutelande, omdat hij (afgeleid door de kantine in zijn nabijheid) vlak voor het eindsignaal nog een corner weggaf die gelukkig voor hem niets opleverde voor Luctor.

Volgende week opnieuw een wedstrijd tegen een concurrent tegen degradatie- nacompetitie: het Serooskerke 2 van oud Meeuwen-trainer Adrie van Belzen. Dus komt allen volgende week zaterdag om 12.00!!