Kloetinge 2 0 - 2 (0 - 2) De Meeuwen 2
Datum: Zaterdag, 09 maart 2024
Waar: Sportpark Wesselopark

Kloetinge 2 – De Meeuwen 2 Zoutelande, 16 maart 2024

Op 09-03-2024 mochten de stoere kerels naar sportpark “Wesselopark”.

Met enige vertraging in de voorbereiding kwamen we aan bij Kloetinge. Voordat iedereen de auto geparkeerd had en in de kleedkamer stond waren we weer een 20 minuten verder. Eenmaal in de kleedkamer begon trainer Martin al aan de bespreking en de volgende 11 moesten beginnen:

Keeper: Milan
Verdedigers: Leon, Jur, Sjoerd, Koen
Middenveld: David, Ramon, Vincent
Aanvallers: Timo, Adrie, Sven

Wissels: Daan, Jeffrey, Thomas

13:30 aftrap eerste helft

Kloetinge begon het eerste deel van de wedstrijd sterk met veel balbezit.

Gelukkig kwamen daar nog niet de gevaarlijkste situaties uit, want onze verdediging stond weer als een huis. Waar Kloetinge dus vooral balbezit had, kwamen wij er een aantal keren over rechts met Timo ook nog door, maar we kwamen niet tot een goal. In de 34’ minuut kwamen de stoere kerels opgestormd met David, die een perfect steekpass gaf op Vincent, die hem in de verre hoek binnenschoot. Alles tegen de verhouding in maar De Meeuwen stond met 0-1 voor.
De Meeuwen ging verder en in de tussentijd kregen we nog 2 vrijetrappen tegen op een hele mooie plek voor Kloetinge.

Echter was dit appeltje-eitje voor Milan, die al snel zag dat beide vrijetrappen toch maar op de lat kwamen. Niks aan de hand en bijna de rust in met 0-1, dachten we. Toch hadden Vincent en David daar wederom andere plannen bij. David kreeg eerst nog de huid vol geschreeuwd van Adrie; waarom hij de bal niet speelde, maar gaf een uitstekende bal op Vincent die de keeper omspeelde en de bal binnen dribbelde in de 45’ minuut. Dat was lekker om de rust in te gaan!!

Met een goed gevoel de tweede helft in

Zonder wissels begonnen we aan de tweede helft. Merendeel was de wedstrijd hetzelfde scenario, Kloetinge probeerde alles vooral voetballend op te lossen. De stoere kerels, die als 11 leeuwen aan het strijden waren, stonden elke keer weer net in de weg of zaten er net tussen. Hele gevaarlijke situaties creëerde Kloetinge dus niet. Na 5 tot 10 minuten gespeeld te hebben werd Timo getackeld, waardoor hij niet meer verder kon en was daar de eerste wissel. Thomas kwam voor Timo in de plaats. Niet heel veel later werden ook Adrie en David gewisseld, en kwamen Jeffrey en Daan voor hun in de plek. Met nog 30’ minuten te spelen was het ballen tegen houden en zover mogelijk weg schieten, waar de stoere kerels goed in zijn. Af en toe was het nog billen knijpen op de bank, maar hele gevaarlijke kansen voor Kloetinge kwamen er niet. Uiteindelijk floot de scheidsrecht voor einde wedstrijd en konden de 3 punten weer mee terug naar Zoutelande, weer een top prestatie en Taart voor dinsdag op trainen!