V.V. DE MEEUWEN
De Meeuwen 2 1 - 0 ( - ) Yerseke 2
Datum: Zaterdag, 02 maart 2024
Aanvang: 12:00
Waar: Sportpark D"n Hooghe Hilt

De meeuwen 2 – Yerseke 2 Zoutelande, 4 maart 2024

Vandaag een schitterende pot voor de Stoere Kerels van de Meeuwen tegen Yerseke.

Het was wat krauwen voor Martin, doordat er vele afwezigen waren. Waaronder Nino en onze aanvoerder die werden gepromoveerd naar het eerste en er een kleine is geboren. Gefeliciteerd Ronnie! Maar gelukkig kon onze skiër Ramon nog op tijd aansluiten en is het Martin gelukt. In de volgende opstelling mochten we om 12.00 uur beginnen.

Keeper: Milan
Verdediging: Koen Jur Sjoerd Leon
Middenveld: Ramon Vincent Sammy
Aanval: Sven Timo Jeffrey
Wissels: Daan Florian Martin

Zonnige start

Met een lekker zonnetje begon om 12.00 uur de bal te rollen. Door de vele afwezigen was het plan dit weekend om rustig af te wachten op eigen helft en vanaf hier druk te zetten. Door het moeilijk bespeelbare veld resulteerde dit tot veel lange ballen van beide ploegen. Hier kwamen wat kansen uit maar helaas geen goals voor ons. Door een overtreding  kwam er gelukkig een vrije trap voor De Meeuwen aan, na een half uur voetballen. Vanaf een meter of 30 schoot Sjoerd de bal fraai in de hoek, met wat geluk van de keeper.

Dit zorgde voor meer agressie vanaf Yerseke en meer overtredingen en ballen over. Florian ging de bal netjes halen, maar de keeper van Yerseke was het daar niet mee eens en peerde de bal richting de Jumbo. Na drie kwartier floot de scheids nogmaals, maar nu voor de rust.

Twee pillen en drie punten

Na twee pillen in Jur z’n lichaam konden we weer beginnen aan de tweede helft. Met een zelfde strijdplan kwamen we naar buiten, zo te zien ook onze tegenstander. Veel zeuren op de scheids en lekker zagen. Tot grote kansen kwamen beide ploegen niet en was het knokken om de drie punten in Zoutelande te laten. Gelukkig bleef iedereen scherp en strijdlustig en met een waanzinnige redding van Milan in één van de laatste minuten bleven die drie punten ook daadwerkelijk in Zoutelande.

Volgende week mogen we op pad naar Kloetinge en we gaan er dan voor, om de drie punten mee te nemen naar Zoutelande.

Doelpunten

  1. Sjoerd