V.V. DE MEEUWEN

Categorie├źn

Zoeken

Zoutelande, 11 oktober 2023

Techniektraining jeugd

Dit seizoen zijn we gestart met techniektraining voor de jeugd. Vrijdag 22 september hebben we een eerste techniektraining georganiseerd op het veld bij De Meeuwen.

Onze buren van De Noormannen hebben we ook uitgenodigd om deel te nemen. Het leverde een geslaagde middag op door middel van een ’techniek circuit’, waarbij 34 jongens en meisjes uit Zoutelande, Biggekerke, Meliskerke en Westkapelle samen voetbalden.

Geef jeugdspelers een bal en er wordt samen gespeeld, gekapt, gedraaid en gescoord. Leuk om de groep spelers in groen en rood zo enthousiast bezig te zien. Mede dankzij de helpende trainers Siep de Buck, Farah Kleinepier (JO17) en Jordan Francke (Meeuwen 1) werd het een geslaagde middag, die we afgesloten hebben met een functioneel ’trucje’ van Jordan.

Tweede techniektraining komt er aan
Op 20 oktober a.s. staat de tweede techniektraining gepland van 17.00 – 18:00 uur op veld 1 in Zoutelande. Alle leden van v.v. De Meeuwen en Noormannen in de leeftijdscategorie JO/MO 08 t/m JO/MO 015 zijn van harte welkom.

Met ondersteuning van de trainers Sem Wisse, Abdul Abdulkadir (JO17) en Maas Boogaard (Meeuwen 1) gaan we er weer een leuk en leerzaam uur van maken. De aangeboden techniektraining is geen verplichting, maar een extra mogelijkheid voor jeugdspelers.

Namens de Jeugdcommissie,
Pieter Roelse