V.V. DE MEEUWEN

Categorieën

Zoeken

Zoutelande, 19 juli 2022

NIEUWE NAMEN EN VACATURES SENIOREN

De langere duur van de competitie van het afgelopen seizoen heeft als gevolg, dat het nieuwe seizoen sneller dan gebruikelijk op de stoep staat. Volgende week beginnen de eerste voorbereidingen van de 1e selectie al.

Op het personele vlak zijn er bij de senioren enkele nieuwe namen te verwelkomen. De komst van 2e trainer Martin van Vooren was al eerder gemeld. Gerhard van Keulen stapt over van Meeuwen 4 en wordt de nieuwe assistent-scheidsrechter van Meeuwen 2. Resteert nog een vacature leider Meeuwen 2, ontstaan na het stoppen van Jack Marteijn, die met bouw-verlof gaat.

Bij Meeuwen 1 is Karel Francke met pensioen gegaan als assistent-scheidsrechter. Karel, bedankt voor vele seizoenen als betrouwbare grensrechter. Hij wordt opgevolgd door René Nijsse, oud-scheidsrechter uit Oost-Souburg. Voor de keren, dat René niet beschikbaar kan zijn, is er nog een vacature vervangend ass.-scheidsrechter Meeuwen 1.

Bij de keeperstrainers volgt Ruud Verbeek het voorbeeld van Jack Marteijn en duikt de bouwwereld in. Ruud wordt op de dinsdag vervangen door Danny van Smaalen,die terugkeert op het oude Meeuwen nest als keepers-trainer. Danny was onder Jan Meulmeester ook al in functie als keeperstrainer van o.a. Danny de Vries, onze huidige keeperstrainer.

Evert Wisse keert terug van niet weg geweest bij onze voetbal broeders uit Serooskerke, om onze 3e selectie wekelijks te verblijden met hun wekelijkse voetbaltraining. Rest ons te vermelden, dat Martin Dekker na een jarenlange carrière als leider van Meeuwen elftallen het stokje op spectaculaire wijze heeft overgedragen aan de jongeren. Datzelfde geldt – iets rustiger – ook voor Ewout Maas en voor Nienke Besselink bij de vrouwenteams. Nienke, Martin, Ewout en Jack; bedankt voor jullie vele jaren leiderschap.

Bij de Vrouwen heeft op het eind van het seizoen een trainerswissel plaats gevonden met de JO-17: Wilfred Aserie wordt het komend seizoen trainer van de JO-17. Wilfred, bedankt voor je bezielende leiding aan onze Vrouwen teams. Stephane Albertini wordt de nieuwe trainer van de Vrouwen op woensdagavond. Beiden veel plezier toegewenst met de nieuwe spelersgroepen.

OPROEP: meld jezelf aan als vervangend grensrechter Meeuwen 1 of leider Meeuwen 2 !

Op het gebied van het aantal spelende leden hebben de corona jaren een negatieve uitwerking gehad. Gedurende het afgelopen seizoen waren er al spelers gestopt, op het eind van het seizoen kwamen daar nog 20 mannen en 8 vrouwen bij. Per saldo wordt de spoeling voor de elftallen dus dunner dan het afgelopen seizoen, want we blijven uitkomen met 4 mannenteams en 1 vrouwen elftal. We doen daarom een beroep op alle spelende leden om de zaterdagen te reserveren voor het voetbalelftal, dat op je rekent, evenals alle andere betrokkenen.

Vanuit de jeugd maken Amy Wisse, Coen Koppejan, Sven Remery en Bastian de Visser de overstap naar de senioren. Verder hebben zich de volgende nieuwe spelers aangemeld: de gebroeders Ahmed Aishan en Abdulrahman Aishan uit Biggekerke, Sven Baas (JVOZ), Milan Feleus (JVOZ), Jochem Lissenburg (Dauwendale, keeper) en Ronnie Brouwer (herintreder). We wensen jullie veel sportief plezier toe bij de Meeuwen.

Dat geldt uiteraard voor alle spelers, trainers en begeleiders: veel sportplezier toegewenst het komend seizoen bij v.v. De Meeuwen!

Jan Roelse