V.V. DE MEEUWEN

Categorie├źn

Zoeken

Zoutelande, 1 februari 2022

Meeuwen 5 uit competitie.

In overleg met trainer en leiders van de betrokken elftallen hebben we helaas moeten besluiten om de competities van de heren senioren te vervolgen met vier elftallen. Er waren tot de winterstop bij alle elftallen samen onvoldoende spelers beschikbaar in de weekenden om 5 elftallen uit te laten komen.  We kunnen dus niet aan onze verplichtingen naar andere verenigingen en de KNVB voldoen. De minst kwalijke optie is om Meeuwen 5 uit de competitie te halen.

Wij betreuren de noodzaak van deze beslissing. Aan de leiders van de betrokken elftallen heeft het zeker niet gelegen. Zij hebben iedere week met veel inzet en kunst- en vliegwerk geprobeerd de spelerspuzzel op te lossen. De teleurstellende beschikbaarheid van spelers is deels te wijten aan corona (blessures, ziekte, quarantaine), maar ook aan een te vrijblijvende invulling van de beschikbaarheid. Zo waren er voor de winterstop voor Meeuwen 4 en 5 samen uiteindelijk gemiddeld slechts 17 van de 34 spelers beschikbaar op zaterdag.

De leiders van Meeuwen 4 en 5 gaan gezamenlijk verder voor Meeuwen 4. Er kunnen vanaf nu misschien een paar beschikbare spelers (gemiddeld drie) niet uitkomen voor Meeuwen 4. Daar is in goed overleg wel uit te komen. Zo niet, dan zal de beschikbaarheid en trainingsopkomst de doorslag geven. We rekenen op een ieders inzet en medewerking om het vervolg van de competitie soepel en aangenaam te laten verlopen. Veel succes daarbij!

Jan Roelse