V.V. DE MEEUWEN

Categorieën

Zoeken

Zoutelande, 29 oktober 2021

Het Weekend ( 30-10-2021 )

VV de Meeuwen speelt vandaag op Sportpark d’n Hooghe Hilt tegen ST Oostkapelle/Domburg. Iedereen van harte welkom!

VV de Meeuwen heeft twee mooie zaterdagen achter de rug. Twee weken geleden speelde De Meeuwen een knotsgekke wedstrijd thuis tegen VVGZ. Ons team kwam maar liefst op een 0-3 achterstand, maar wist toch, mede door twee penalty’s van Vincenzo, terug te komen tot een spectaculaire 3-3 en sleepte zo dus nog een punt uit het vuur. Vorige week stond de uitwedstrijd tegen VV ’s-Heer Arendskerke op het programma. VV de Meeuwen speelde een degelijke wedstrijd en wist door een goal van Menno met 0-1 te winnen. Hierdoor staat onze club op een mooie vijfde plek in de competitie.

Onze tegenstander ST Oostkapelle/Domburg speelde twee weken geleden met 2-2 gelijk bij NSVV. Vorige week speelden ze thuis tegen DBGC en werd er met ruime cijfers verloren: 1-4. De tegenstander zal dus gebrand zijn om vandaag een goed resultaat neer te zetten. ST Oostkapelle/Domburg bezet op dit moment zesde plek in de competitie, het is vandaag dus de nummer 5 tegen de nummer 6.

De wedstrijdbal wordt vandaag gesponsord door Intersport Erik en Kerkhove houtbewerking.


Pupil v/d week:

Romi Maas

De pupil van de week is vandaag Romi Maas. Romi is 9 jaar en zit op groep 6 van de basisschool. Haar hobby’s zijn voetballen en paardrijden. Voor friet en kipnuggets kan je Romi wel wakker maken! Romi’s favoriete club is FC Barcelona en Lieke Martens is haar favoriete speler. Van onze club is Menno de Nooijer haar favoriet. Romi denkt dat de Meeuwen vandaag met 4-2 gaan winnen van Oostkapelle/Domburg.