Zoutelande, 4 februari 2024

Donatie aan goede doelen

Een deel van de opbrengst van de jubileumloterij is ten goede gekomen van

twee goede doelen.

1.
Het vergeten kind ; een stichting die strijd voor een stabiele, liefdevolle leefomgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. De kinderen beleven er positieve ervaringen met échte aandacht, zodat ze zich gezien en gesteund voelen en weer zelfvertrouwen krijgen.

2.
Delta Ride for the Roses ; een organisatie die direct impact heeft op de strijd tegen kanker. Het doel is geld ophalen voor KWF kankeronderzoek. De projecten die gefinancierd worden uit het opgehaalde geld zijn gericht op versnelling in kankeronderzoek. Het zijn 3 projecten die bestaan uit onderzoeken naar alvleesklierkanker, borstkanker en kinderkanker. Zo dragen ze bij aan een wereld met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met en na kanker.

Bedankt namens de organisaties

Beide doelen zijn zeer verheugd met de bijdrage van VV De Meeuwen en hebben dat per mail aan ons laten weten:

Aan VV De Meeuwen,

We hebben jouw donatie ontvangen. Via deze weg willen we jou bedanken voor jouw financiële steun.
Elke euro die wordt opgehaald draagt direct bij aan projecten die een versnelling teweeg brengen in onderzoek naar kanker. De DELTA Ride for the Roses heeft sinds haar oprichting in 2008 al meer dan miljoenen euro’s opgehaald voor kankeronderzoek.

Met vriendelijke groet,
DELTA Ride for the Roses

Beste VV De Meeuwen,

Bedankt voor je steun aan Het Vergeten Kind! Het is geweldig dat jij met je gift het vangnet helpt vormen voor al die vergeten kinderen in Nederland die opgroeien in extreem moeilijke (thuis)situaties.
Samen met jou kunnen wij nog beter strijden voor verandering. Krijgen kinderen meer positieve aandacht, waardoor ze sterker in het leven staan. En hebben ze net als andere kinderen uitzicht op een mooie toekomst.

Nogmaals bedankt voor je donatie.

Margot Ende-van den Broek Hartelijke groet,

Margot Ende-van den Broek