V.V. DE MEEUWEN

Categorieën

Zoeken

Zoutelande, 14 november 2023

Deelnemer pilot Jeugd Zaalvoetbal

Het afgelopen seizoen heeft de KNVB een succesvolle pilot gedraaid voor Jeugd Zaalvoetbal Zeeland.

De pilot van 2022/’23 was gericht op de JO15 en de JO17. de afgelopen pilot deden 8 teams mee, die ieder 2 keer tegen elkaar speelden. In totaal 14 wedstrijden. De wedstrijden van 2 x 15 minuten werden verdeeld over 7 speeldagen, waarbij steeds gerouleerd werd in “thuishal”. De wedstrijden vonden destijds plaats van de periode november – februari, met een piek in de winterstop.

Zaalvoetbal in winterseizoen voor JO-13

Het komende winterseizoen wordt het programma uitgebreid met de JO13 en is het bestuur van vv De Meeuwen gevraagd of ze mee willen draaien in de pilot met een JO13 team.
Hierop heeft het bestuur positief gereageerd. Eén JO13 team in te schrijven als proef met als randvoorwaarde dat het niet ten koste gaat van het veldvoetbal!
Na afloop van de pilot zal er geëvalueerd worden of jeugd zaalvoetbal van toegevoegde waarde kan zijn voor onze jeugdspelers en er voldoende animo is voor meerdere teams.

Het pilot-team zal begeleid worden door Maurice Elvé. Voorafgaand aan en ter voorbereiding op de competitie zal er aanvullend getraind worden in de zaal.

Hoe werkt het?

Binnen de KNVB Zaalcompetitie gelden de richtlijnen van de KNVB omtrent teamindelingen (leeftijd). Er zal ook dit seizoen weer gespeeld gaan worden in een toernooivorm. Elke poule bestaat uit zes teams, waarbij elk team 10 wedstrijden speelt.
Overige deelnemende teams:
– GPC Vlissingen JO13-1
– Groene ster Vlissingen JO13-1
– Luctor Heinkenszand JO13-1
– RCS JO13-1
– Terneuzen JO13-1

Op elke speeldag zullen twee wedstrijden gespeeld worden. Dit houdt in dat elke team maximaal vijf dagen actief is. Er wordt iedere speeldag gespeeld op een andere locatie.

De speeldagen zijn:
– Zaterdag 16 december 2023
– Zaterdag 30 december 2023
– Zaterdag 6 januari 2024
– Zaterdag 13 januari 2024
– Zaterdag 20 januari 2024

Aanmelden voor pilot zaalvoetbal JO-13

Wanneer je wilt deelnemen, dien je je aan te melden bij Maurice Elvé als zaalvoetbal-lid van vv De Meeuwen.
Hiervoor dien je speelgerechtigd te zijn in de KNVB leeftijdscategorie JO-13.
Ook spelers doe interesse hebben en al een lidmaatschap voor veldvoetbal hebben wij een (andere) vereniging, kunnen zich aanmelden!

De eenmalige kosten van een lidmaatschap zaalvoetbal bij vv De Meeuwen bedragen € 25. Dit dekt onder andere de kosten voor deelname aan de pilot, zaalhuur en overige kosten.

Aanmelden kan tot 20 november 2023 via Maurice Elvé : m_elve@hotmail.com .