V.V. DE MEEUWEN

Categorieën

Zoeken

Zoutelande, 18 november 2021

Corona-maatregelen

Beste Meeuwenleden en andere belangstellenden,

Het zal niemand ontgaan zijn dat het aantal corona-besmettingen in Nederland razendsnel toeneemt. Helaas heeft dit de overheid doen besluiten om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal.
Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels bij VV de Meeuwen:

·         Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.

·         Publiek is helaas bij geen enkele activiteit (trainingen, wedstrijden) meer welkom. Een uitzondering geldt alleen voor personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Wij zullen hier als bestuur op toezien.

·         De kantine is ook gesloten voor publiek. Ook hier geldt een uitzondering voor spelers, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en andere betrokkenen. Het dringende advies aan deze groep is om een bezoek aan de kantine zo kort mogelijk te laten duren en daarna de accommodatie te verlaten. We zullen hier als bestuur ook op toezien.  In de kantine is een Corona Toegangs Bewijs voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Het is logisch dat deze nieuwe overheidsmaatregelen veel vragen oproepen.

We vragen alle betrokkenen bij onze vereniging om de opgelegde regels na te leven en met respect om te gaan met alle vrijwilligers die zich bezig moeten houden met het toezien op naleving hiervan.

Het bestuur